woensdag 25 mei 2011

Van de redactie


Het secretariaat van de NVAZ draait op volle toeren. Een van de belangrijkste taken is het continueren van de verbeterde dienstverlening, zowel qua administratie als de service naar de leden. Gelukkig is hiervoor ook uitbreiding en versterking gekomen met de komst van Annemieke Hald. Want zo is de relatie met de zorgverzekeraars en het contact hierover met de leden bijvoorbeeld een arbeidsintensieve taak. En zijn er daarnaast genoeg andere NVAZ projecten die met aandacht en voortvarendheid gefaciliteerd en gecoördineerd worden.

In opdracht van het bestuur van de NVAZ – dat overigens goed op dreef is en al veel werk verzet heeft, zie verderop bij verslagen ALV – wordt er binnenkort een start gemaakt met de ontwikkeling van een nieuwe en beter toegankelijke website. In het verlengde daarvan zal ook de vorm en de frequentie van de Digitale Verbreding onder de loep genomen worden. Zodra hierover meer bekend is, berichten wij u natuurlijk verder.

De laatste ALV was op 5 april. In het sfeerverslag kunt u onder andere lezen over de plannen van het bestuur en de (deels) uitgezette koers. Ook is het feitelijke conceptverslag als pdf-document hier te downloaden, zodat u weer helemaal op de hoogte bent.

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van De Digitale Verbreding!


Bron afbeelding Jong berkenblad: http://oogwandeling.blogspot.com/2010/05/nieuw.html

Geen opmerkingen:

 
Site Meter