woensdag 26 oktober 2011

Ontwikkelingen bij de Zonnehuizen


Na alle berichtgeving over de Zonnehuizen de afgelopen maanden, tot in de landelijke pers (de Volkskrant) aan toe die zelfs de Tweede Kamer haalde, zijn er nu ook weer lichtpuntjes. Dat blijkt uit het bericht op de website van de Zonnehuizen op 24 oktober 2011: ‘Onderzoek naar samenwerking in beslissende fase’:

‘Het onderzoek naar de vorm van samenwerking tussen een private investeerder, beoogde samenwerkingspartners en Zonnehuizen komt in een beslissende fase. Uitgesproken is dat alle betrokken partijen positief staan tegenover een samenwerking met Zonnehuizen en vertrouwen hebben in een goede afloop.

Op basis van dit vertrouwen is een samenwerkingsovereenkomst opgesteld die nu voor reactie wordt voorgelegd aan de Cliëntenraad en Ondernemingsraad van Zonnehuizen. Het plan van samenwerking wordt vervolgens voorgelegd aan de banken. Hun medewerking is noodzakelijk om verder te kunnen!

Zodra de banken groen licht hebben gegeven, kunnen de namen van de private investeerder en de samenwerkingspartners bekend worden gemaakt. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, berichten wij daarover op onze website.

Gerry Nutters
Woordvoerder Zonnehuizen’

Geen opmerkingen:

 
Site Meter