woensdag 29 april 2009

PAG-bijeenkomst over Maatschappelijke Zichtbaarheid

Zoals eerder gemeld organiseert het Platform Antroposofische Gezondheidszorg op 26 mei a.s. een bijeenkomst over Maatschappelijke Zichtbaarheid.

Iedereen die te maken heeft met de antroposofische gezondheidszorg, of het nu is als cliënt of patiënt, als zorgaanbieder, als producent of als onderzoeker wordt dagelijks geconfronteerd met vragen over de identiteit van de antroposofische gezondheidszorg. Er wordt vaak met veel waardering over gesproken, patiënttevredenheidsonderzoeken scoren vaak heel hoog. Maar de vraag die daarbij regelmatig terugkomt is: hoe profileren wij onszelf.
Wat verwacht de cliënt/patiënt eigenlijk? Is de gemiddelde burger wel geïnteresseerd in de antroposofische gezondheidszorg of wil hij gewoon antwoord op de vraag: wat draagt bij aan de kwaliteit van mijn leven?
En welk antwoord hebben wij daarop dan. Hoe kunnen wij hem daarbij helpen?

In deze themabijeenkomst wordt hierover gesproken en gediscussieerd.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle deelnemers aan het platform, zorgaanbieders, patiënten- en cliëntenverenigingen, opleidingen, producenten, onderzoeks- en ontwikkelingsinstellingen en de medische sectie.

Dinsdagavond 26 mei 2009, 18.00 uur - 21.30 uur
Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Driebergen


Meer informatie en de agenda voor deze bijeenkomst kunt u hier downloaden.
Aan de bijeenkomst zijn voor u geen kosten verbonden. In verband met de logistiek verzoeken wij u uw aanwezigheid wel graag te melden voor 20 mei op info@nvaz.nl.

Geen opmerkingen:

 
Site Meter