dinsdag 28 juli 2009

Omvorming Bureau NVAZ

In het kader van de nieuwe dynamiek van de NVAZ zal ook het bureau worden afgeslankt en worden omgevormd tot een Verenigingssecretariaat.

Bij de begrotingbespreking 2009 is besloten om de functie van bureaumanager op te heffen. Annoesjka de Bruyn blijft voorlopig werkzaam bij de NVAZ.
De functie van directeur vervalt per 1 oktober 2009. Tot die tijd blijft Adri Benschop beschikbaar als directeur.
De financiële administratie is ondergebracht bij de Zonnehuizen. De bureaumedewerker administratie, Irma Visser, heeft een andere functie aanvaard en gaat per 1 september als projectmedewerker werken bij de GGD in Zeist.
Wil van Mourik heeft in juni de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar blijft vooralsnog voor 1 dag per week beschikbaar ter ondersteuning van het bureau en voor de NVAA.
Betty Kroes blijft als secretaris werkzaam ten behoeve van de IKBC.

Inmiddels is een nieuwe verenigingssecretaresse aangenomen ter ondersteuning van het bestuur en de ledenraad. Per 1 september treedt mevrouw Annet van den Brink in dienst.
Een procedure is gestart voor het werven van twee à drie beleidssecretarissen voor de kerngebieden Kwaliteit, PR/Communicatie en Onderzoek.

In dit omvormingsproces zal de bereikbaarheid van het bureau van de NVAZ soms te wensen overlaten. Voor vragen kunt u via de mail altijd contact opnemen via: info@nvaz.nl

Geen opmerkingen:

 
Site Meter