vrijdag 11 februari 2011

1 miljoen handtekeningen opgehaald


Europese Alliantie van Initiatieven voor Toegepaste Antroposofie / ELIANT

Eliant heeft in december 2010 het doel van 1 miljoen handtekeningen bereikt!

Wij danken alle ondersteuners voor hun groots engagement, zonder welk dit doel nooit bereikt had kunnen worden.

Wereldwijd hebben meer dan 1,1 miljoen mensen de noodzaak onderschreven dat er in de Europese wet- en regelgeving basisvoorwaarden moeten worden gecreëerd, die keuzevrijheid en keuzemogelijkheden garanderen. Dus ook voor onder andere vanuit de antroposofie geïnspireerd onderwijs, gezondheidszorg, landbouw en voeding.

Uit de EU-lidstaten komen 1.001.671 handtekeningen, waarvan 163.269 uit Nederland (stand 13 december 2010). Daarmee hoort de Alliantie ELIANT tot de eerste initiatieven, die het benodigde miljoen in het kader van het Europese Burger Initiatief (European Citizen Initiative, ECI) in Brussel kan overhandigen.

Het is nog niet precies bekend wanneer de handtekeningen aan de Commissie kunnen worden overhandigd. Tot aan de definitieve overhandiging zijn handtekeningen zeer welkom. Hoe meer handtekeningen, hoe groter het politieke gewicht van Eliant.

Heeft u uw handtekening nog niet op een lijst gezet, zet u hem dan via deze site elektronisch. Uw handtekening in Brussel telt. Ook kunt u via deze site bekenden attent maken op de actie. Wilt u liever handtekeningen verzamelen met een lijst? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

 
Site Meter