dinsdag 17 maart 2009

De Digitale Verbreding, Uitgave 3

Van de redactie:

In deze derde Uitgave van de Digitale Verbreding vindt u opnieuw een samenvatting van het verzamelde Strategisch Nieuws van de afgelopen periode, gerubriceerd per sector.
Voor onze sector is van belang de BTW-discussie, waarover we u in de vorige aflevering informeerde. Als NVAZ wachten we op een voorstel van het Ministerie.

Inmiddels is ook de landelijke inentingscampagne voor meisjes tegen het HPV-virus gestart. Tot nu toe heeft 60% van de meisjes zich gemeld. Voor een standpunt van de NVAZ en de Folder verwijzen we u graag naar één van de Labels rechts op deze pagina.

Verder verwijzen we u graag naar het bericht van het SCP over de verwachte stijging van het beroep op de Jeugdzorg in de komende jaren. Een uitdaging voor onze samenleving.

Zoals ook in de vorige afleveringen vermeld zijn niet alle formuleringen over het nieuws diepgaand overwogen. Eventuele tekortkomingen worden in een volgende aflevering gecorrigeerd.

Voor actuele informatie over de BTW-kwestie verwijzen we u graag naar de Weblog van Michel Gastkemper: http://antroposofieindepers.blogspot.com/.

Geen opmerkingen:

 
Site Meter