maandag 30 maart 2009

De Digitale Verbreding, Uitgave 4

Van de redactie:

Belangrijk nieuws deze keer is de uitspraak van de tuchtraad van de KNMG die een klacht van reguliere collega's tegen twee artsen die meewerkten aan het programma "Uitgedokterd" niet ontvankelijk heeft verklaard. Een opsteker voor de antroposofische zorg!

Verder in deze uitgave informatie over een feestelijke bijeenkomst van Arta Verslavingszorg dat 33 jaar bestaat, een Bijeenkomst van het Platform Antroposofische Zorg over "Maatschappelijke Zichtbaarheid", en Invitational Conference over Opleidingen, de derde Bernard Lievegoed Lezing en een vooraankondiging van de Herfstconferentie 2009 met als thema "Fakkeldragers".

Kortom, u krijgt het nog druk dit jaar.

Opnieuw vindt u hier een samenvatting van het verzamelde Strategisch Nieuws van de afgelopen periode, gerubriceerd per sector.

Zoals ook in de vorige afleveringen vermeld zijn niet alle formuleringen over het nieuws diepgaand overwogen. Eventuele tekortkomingen worden in een volgende aflevering gecorrigeerd.

Wilt u reageren dan kan dat via de reactiemogelijkheid onder elk kopje, of door gewoon een mailtje te sturen naar info@nvaz.nl.

Geen opmerkingen:

 
Site Meter