vrijdag 13 november 2009

Werk werkt bij de Raphaëlstichting


Op 27 oktober verstuurde de Raphaëlstichting haar fameuze jaarlijkse informatiebrochure naar ouders, belangstellenden en bevriende organisaties. Deze prachtig uitgevoerde publicaties, waarin het jaarverslag is verwerkt, zijn elke keer weer kunstwerken op zich. In de begeleidende brief schreef voorzitter van de Raad van Bestuur Marinus van der Meulen over het thema van 2009, ‘Werk werkt’:

Dat werk werkt, is voor onze cliënten dagelijks beleefbaar. Werken doe je samen: met elkaar maak je voor anderen een product of lever je een dienst, bijvoorbeeld als medewerker in een lunchroom of winkel. Werk draagt bij aan een gevoel van eigenwaarde en brengt structuur aan in je leven.

Doordat er gewerkt wordt met natuurlijke materialen en op een ambachtelijke wijze ontstaan er mooie en duurzame producten waar je trots op kunt zijn. En bovendien: werken is ook gewoon gezellig...

Ook binnen de organisatie wordt volop gewerkt. Zo treft u in deze brochure informatie over de stand van zaken, de ontwikkelingen die zich hebben voorgedaan en onze plannen voor de toekomst.

Op de website van de Raphaëlstichting is de brochure ‘Werk werkt’ ook te vinden. Klik hier om de brochure 2009 te downloaden. Daar staat verder:

De gedrukte versie van de brochures van de Raphaëlstichting zijn verkrijgbaar bij alle instellingen en bij het Centraal Bureau in Schoorl.

In de brochures staat informatie over de organisatie, de recente ontwikkelingen en de plannen voor de toekomst. Ook wordt aan de hand van een jaarthema een kleurrijk overzicht geboden van de activiteiten die in de verschillende instellingen worden ondernomen.

Geen opmerkingen:

 
Site Meter