woensdag 27 januari 2010

1 miljoen handtekeningen voor Eliant


In totaal 1 miljoen mensen uit 159 landen hebben inmiddels het Eliant-handvest ondertekend. Nu gaat het er nog om 1 miljoen handtekeningen uitsluitend vanuit Europa bijeen te brengen. Want in overeenstemming met artikel 11 lid 4 van het Verdrag van Lissabon zijn er 1 miljoen Europese handtekeningen noodzakelijk. Concreet zijn er circa 100.000 handtekeningen nodig uit de 27 Europese lidstaten.

De Eliant-alliantie verzoekt iedereen die het Eliant-handvest een warm hart toedraagt, het aan vrienden en kennissen voor te leggen. De hoop is dat nog in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar het Europese miljoen bereikt wordt. Die gebeurtenis zal dan op 26 maart met een ELIANT Gala in het Goetheanum in Dornach, Zwitserland, gevierd worden. De operazangeres Marion Ammann heeft haar deelname al bevestigd. Verdere voorbereidingen zijn vanaf midden januari 2010 op www.eliant.nl te volgen.

‘Uitnodiging voor het Actie ELIANT Gala in het Goetheanum op 26-3-2010 in de Grote Zaal

Beste ELIANT-vrienden,

Tot nu toe hebben we wereldwijd 1.003.711 handtekeningen (25-1-2010) en in Europa 891.257 handtekeningen (29-12-09) kunnen verzamelen. Het einde – en dus het overhandigen van de handtekeningen aan de Commissie in Brussel – is nu in zicht. We zullen u hiervan op de hoogte brengen, maar we willen ook onze vreugde en dankbaarheid uiten omdat we dat belangrijke doel met de hulp van zoveel gemotiveerde mensen hebben kunnen bereiken. Daarom willen we u van harte uitnodigen op ons ELIANT Gala. De operazangeres Marion Ammann heeft haar deelname al bevestigd – wat ze zal zingen en wat we nog voor u voorbereiden, kan u vanaf midden januari 2010 op www.eliant.eu volgen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Aanvang 18 uur. In de plaats van een toegangsprijs vragen we u voor Actie Eliant te doneren.

Voor de voorbereiding: Dr. rer. nat. Andreas Biesantz, Dr. jur. Jürgen Erdmenger, Nikolai Fuchs, Dr. med. Michaela Glöckler, Thomas Göing, Günther Schulz, Heike Sommer, Christof Wiechert.’

Geen opmerkingen:

 
Site Meter